1 Mayıs 2012 Salı

Halo

Yazılacak fazla bir kelimem yok aslında. Bazı şeyler başlıyor ve sonsuza kadar sürmüyor. Sessizliğin ağırlığını dökmek istiyorum, içimden aksın gitsin diye. Başlarken ne kadar mutlu ediyorsa, biterken o kadar acı koyuyor. 

Gücün tükeniyor, ve kimse seni olduğun gibi sevmiyor, belki de sevenler oldu ama onları da sen uzaklaştırdın birer birer. Neden şimdi bu satırlar? Saygıdan.. Yaşarken yazacak çok şeyim vardı, biterken de var. Hiç biri acı değil üstelik. Lanet yok içinde, beddua yok. Çok temiz sevdik. Çok temiz güldük. Mutlu olduk. Sonra yorulduk. Yavaş yavaş.

Başlaması için bi neden yoktu, bitmesi için gereken nedenler adamı nefessiz bırakan cinsten. 
Ben hep böyleydim, hiç değişmedim. Olduğum gibi sevilmek istedim. Kalıplara sığmak istemedim, yapamazdım çünkü ben, mutlaka patlardım bir yerde. Denedim, patladım. Gücüm tükendi, o gitti.  Bu arada ben de onu tükettim. Çünkü aşk için nasılki 2 kişi lazımsa, tükenişler için de 2 kişi gerekir.

Fazla da yazmak istemiyorum aslında. Ne yazarsam yazayım daha cok acıtacak. Gidişler keskin oluyor bende. Bıçak gibi. Güçlüyüm ben, öyle olmak zorundayım. Nefes almak daha kolay geliyor bu sıralar, eminim onun için de öyledir. Dedim ya, beddua yok bu ayrılıkta. Hayata bakış açılarımızı kesiştiremedik. 

Daha fazla yazmayacağım. Saygımdan yazdım bunları, bir de sevgimden. Çünkü insan bir anda temize çekemiyor o kalbi. 
Ama yine de ben hep "yıkıcı" olarak kalacağım onun için. %95 hatalı olarak kalacağım. Olsun varsın.
Şunu anlasın isterdim yine de;

Tükenişler için de 2 kişi gerekiyor aslında.


I give you everything I have, the good, the bad.

3 yorum:

Nini Nileud dedi ki...

...

orkidela dedi ki...

Olmuyorsa olmuyordur. Daha fazla zorlamak, oldurmaya çalışmak insana sadece acı verir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sevgiler.

I_lean dedi ki...

her birliktelik kalbinin emzireceği bir yeni bebektir...önce emeklemeyi,sonra yürümeyi öğretmen gerekir...
ama şu da vardır ki sen de onunla birlikte yeni bir bebek büyüttün...ve aynı zamanda yürümeyi öğrendin...
hayatında bu böyle devam edecek...ta ki hayatında gerçekten sevebileceğin ve sevilebileceğin insanla karşılaşıncaya kadar...
her şey seninle ve senin istediğin gibi olsun canım arkadaşım...ve her şey hayırlısı ile olsun...