22 Ocak 2012 Pazar

Sitem

Sitemim var blog camiasından yazdıklarımı en az 1 kere okumuş olan, ya da hakkaten yazdıklarımı her gün takip eden insanlara. (Eskiden) Çok anlamsız aslında. Ama zaten benim anlaşılmak gibi bir derdim yok.
Şimdi şöyleki önceleri bir blogum vardı benim bilenler bilir ya da artık kimse bilmez, blogspot yasağı geldiği zamanlarda ben çıldırıp bir domain name almıştım. Beni orda takip etmeye devam insanların azlığından şuanda bahsetmeyeceğim. Ya da belki bahsedebilirim. Şimdilik bilmiyorum. Ama değişen hayatımla her iki blogta da yazdıklarıma yabancılaştım. Yazmaktan vazgeçtim önce, fakat aklıma gelen hikayeler cümleler ruhuma ağır gelmeye, beni uykularımdan uyandırmaya başlayınca yeni, temiz, yeni hayatımla uyum sağlayacak bir blogum olsun istedim ve burayı açtım.
Şimdi sitemim başlamakta, nerdeyse 3-4 seneden beri okuduğum, twitterdan takip ettiğim, onları tanımıyor olsam bile belli bir samimiyetim olduğuna inandığım insanların 1 tıkla yeni blogumu ziyaret etmemiş oluşları...biraz sitemkar yaptı beni açıkcası. Elbet benim yazmaya ara vermiş olmamın da bunda etkisi vardır. ama tam bir trip havasındayım şu anda. Sevgilime de trip atamıyorum. Aramız iyi çünkü.
Adres değişikliklerinin bu kadar kayba yol açacağını düşünmezdim. Sonuçta yaşadığınız evi değiştirdiğinizde arkadaşlarınızı da değiştirmiyorsunuz gerçek hayatta. Tamam burası gerçek bi yer değil. Ama paylaşılanlar az biraz da olsa hiç gerçek değil miydi yani?
Benim için butun her şey gerçekti orası ayrı..
Bunları yazmama rağmen yine de sitem duygumu içimden atamadım, öyle ki, yazmaya alıştırdığım, blog dünyasıyla tanıştırdığım, hatta ve hatta takip ettiğim güzel blogları tek tek göstermiş olduğum nini'ye bile kızıyorum. Ama kızmam bişi değiştirmeyecek çünkü muhtemelen okumuyor burayı. 
Olsun, yazdıklarımla artık ilgilenmeyen blog arkadaşlarımın yazdıklarını ben hala okumaya devam ediyorum.
Sessiz sakin köşemdeyim. 

Bu yazımda kimse, benim kime neye sitem ettiğimi anlayamayacak, zaten okuyan belkiiiii 3-5 kişide üstüne alınmayacak. Olsun ben herkes için hep en iyisini diliyorum yinede.
Neyse artık uyumam lazım. 05:50de kalkacağım yarın.
C yaa..

14 yorum:

Nini Nileud dedi ki...

oyyy bana niye sitem ettin ki seeen! ben eskiden de her yazdığını okurdum, şimdi buradakileri de hep okuyorum. kaç gündür sadece fırsatım olmadı şapşalım benim!
ben senin gönlünü almasını bilirim!

Nini Nileud dedi ki...

bak alamadım hızımı' aşk olsun hııh!
asıl ben kızdım sana! pissin sen, sana MC yok artık^^

Adsız dedi ki...

hafiz bunlar yalan dolan isler, isin gercegi senin bu mevzuda yok bi tik yapip gelmediler sitemini biraz tuhaf buluyorum.
turkiye'de blog mevzusu ise tamamen baska bir olay, fenomenlik ve ticaret had safhada. bunlarin oldugu yerde de senin sadakat/vafe yada ne dersen de onu araman tuhaf iste.

Mühendis'ül Edebiyat dedi ki...

Bazen sessizlik çok şey anlatır insana. Seni takip edenler çok sessiz olsalar da, anlattıkları yeter sana.

Sitem etme, seni takip edenlerin az olduğunu düşünüyorsun ama onlar az değiller.. :) Ayrıca onlar özeller.

Firste dedi ki...

@barney Evet ben tuhaf bi insanim. Kendimle cokca celisirim. Ilgiyi samimiyetsiz bulup sonra benle de ilgilenin diye aglarim :))

@muhendis.. Arada ses verin ama elbette ozel oldugunuz icindir bi sitemim :) Fazla sessizlik bozuyor nankorlestiriyor beni :))

Mühendis'ül Edebiyat dedi ki...

Yanındayız hep ve bütün yazıların okunuyor tek tek. ;)

Mia Wallace dedi ki...

Firste, bilmiyordum ki ben burayı. vala bila. yeminlen. geldim ama şimdi :)

Firste dedi ki...

Uyudum uyandım (Evet ben uyandım) ve utandım sanırım hepinizden :))
GAliba bir PMS kurbanı oldunuz :DD

agresif prenses dedi ki...

ben daha yeniyim ama hoşgedin diyim sana :)niniden çaldım seni bu arada kızma ona:)))

Firste dedi ki...

@agresif yok yok kızmam merak etme bi daha :)) hoşgeldiinn

Grace Happy dedi ki...

ben ızlemeye aldım bıle:)

Firste dedi ki...

hoşgeldin :D

dayatmalarda kayboluş dedi ki...

niniden sitmini duyduk gldik okuduk izlemeye aldık üy olduk eeeee... senin gönlün olsun diye biz yeniler bile uğraşmışken sen ne yaptın? kaç gündür sesin yok..bir ömür sitemini tekrar tekrar okuyup ezberleyelim diye miydi bu? hani 7december org diye bir site vardı.... herkes tıkladı durdu sonra tıss.. sen de intikam almak için öyle mi yapacaksın..her gün ziyaret edeceğiz ama sadece sitemi okuyacak ve büyük ihtimal yarın yazacak diyeceğiz ama yine sitemi okuyacağız..:)) şaka şaka kızma.. sadece tekrar hoşgeldin deyip dört gözle postlarını beklediğimi söylemek istedim.. ama siteme sitem etmek de istedim..

Firste dedi ki...

Ne deseniz haklisiniz fakat 1.5aylik bir yavru kedi annesi oldum ben. Daha cok kucuk.Hayatimin her anini o kaplar oldu. Bilgisayari bile acamiorum onla ilgilenmekten.
En kisa zamanda tekrardan yazacagim hatta minigimin resimlerini de koyacagim :)