21 Mart 2011 Pazartesi

Sevgili Günlük

Uzun zaman sonra dışarı çıktım. Malum applicationda okul ve ev dışında bi yerlerde check-in olmanın başarısını taa içimde hissettim. Fakat şöyle bir sıkıntı olduki, ilk başlarda her asosyal insanın hissettiği 'Evde olsam daha iyiydi yaaa' duygusundan kurtulmakta problem yaşadım. Uzun bir süre kimseyle konuşmadan telefonum ve ben olarak takıldık. Konuşamadım, iletişim kuramadım arkadaşlarımla..falan falan falan.

Sonra bu gidişe bir dur demek lazımdı ve Mahşerin 5 atlısı'nı yardıma çağırdım. Neden mahşer? Neden 5 atlı? Öyle işte. Fakat ne yaparsam yapayım eski Taksim günleri geri gelmiyor. Çılgın eğlenme isteği bizden gitmiş. Nesquik'in yolda giderken taksiciye 'Biz gençken..' şeklinde başladığı cümle bunun en büyük kanıtıydı. Ama baya güldüm o sırada. Yawrum butun yol boyunca kendi kendine konuştu durdu.

Neler içtiğimi pek hatırlamıyorum açıkcası. Çok fazla içmiş olduğumdan değil bu durum. Sanırım kafamdaki bütün o gereksiz bilgilerden dolayı, bunu aklımda tutacağım yer kalmamış. Gereksiz bilgiler TCP/UDP gibi şeyler. Bilen bilir. Bilmeyenler de üzülmesinler. Kaybettiğiniz pek fazla bir şey yok. Bundan 2 ay sonra bende hatırlamayacağım onları. Hope Soo..

Neyse ne diodum? Ha tamam. Cumartesi gecesi anladımki, butun sıkıntımın, agresifliğimin nedeni alkolsuzlukmuş. Fakat o geceyi ne zaman tekrarlarım bilmiyorum. Artık evde tekbaşına içip, sarhoş olmanında bir cazibesi kalmadı benim için. O nedenledir ki, eğlenceli tarafım cumartesi günü doğup, pazar sabahında yine sizlere ömür. Değişik bir şekilde baş ağrısı çekmeden uyandım. Ama bunun nedeni sanırım, yatmadan önce içtiğim 5 litre suydu. Eh en azından seneler içinde öğrenebilmişim bunu. Survival tip.

Sonra dedim pazar günü, oturup ders çalışıyım. Fakat yapmam gereken o kadar çok şey vardı ki, fazla yükleme oldu. En sonunda sadece eski notlarımı tekrar etmem gerektiğine karar getirdim. Yapcak bişe yok. Bide sınavlarda başlıo bu hafta kısmetse. Bir heycanlıyımki sormayın. Yalwarırım bitsin bu dönem artık. Beni salsınlar. Kovsalar bile önemli değil. Butun derslerden geçiyim. Bitirmemde sorun çıkmasın. Son dersim için gideceğim yaz okulu gözümde büyümecek gerçekten, söz veriyorum. Hatta çok uslu bi kız olduğum için, şirinleri de görmek isteyebilirim bu durumda.

Pazartesi günleri, kesinlikle 9 derslerine gidemiyorum. Olmuo. Kalksam bile böle zaman geçiriyorum kendimi haftaya hazırlamak için. Diğer günlerde sorun yok. Aslında başka 9da okula gittiğim gün de yok. :) Gotch yaa! (9.30 var ama)

Neyse efenim, ben kaçar şimdilik. Daha bütün yapacağım giderler, sinirleneceğim konuşmalar, bana bulaşanları tersleyeceğim cümleler var. Birde bugun bitmeyecek sanırım. Lakin eve 21'den önce giremeyeceğim sanırsam. Kısmet

5 yorum:

Hero Of Darkroom dedi ki...

lakin sanki hayat yeniden yoluna giriyor gibim ... sen şimdi sinirlen söv fa lan yarın dahada yolunda olacak herşey : ) tcp udp de kesin unutulurr

Monster dedi ki...

Selam!
Beni izledigin icin cok tesekkürler! =)

firste dedi ki...

@hero; yok be bişiyin yoluna girdiği falan ama eğlenceli olmak istiyorum tekrardan orası ayrı :)

@monster; ne demek asıl ben teşekkür ederim, hoşgeldin :)

Hero Of Darkroom dedi ki...

eğlenceli ol eğlenceli .. biz özledik kıpır kıpır hihocu firsteyi :D

firste dedi ki...

elbet olacağım, elbet geri döneceğim mutluluğuma :)