8 Nisan 2011 Cuma

Çok güzelsin

Siyah üstüne serpilmiş simler gibi. Yıldızlar. Fon ne kadar karanlıksa, o kadar parlak. Ümitsizliğe kapılma, çok güzelsin bu mutsuzluğun içinde. Ne kadar sisliyse yollar, o kadar iyi biliyorsun, hangi yönden gitmemen gerektiğini.Ve yıldızlar.Simli simli başucunda.

Saçların kadar ıslak gözlerin.Düzeltemiyorsun yanlışları. Yanıyor yazdığın kağıtlar. Kalpler eriyor. Uçuyor üstündeki parfüm. Makyaj akıyor. Kumlar doluyor ceplerine. Ne kadar temizlersen temizle, bir kaç tanesi sıkışıyor dikişlerine pantalonun. Ağlıyorsun. Ağlama.

Sigaranın dumanını, çiçeklere üflüyorsun. Sen ölüyorsun, onlar yaşasın diye. Çiçeklerin nefeslerinde yaşamak istiyorsun. Pek emin değilsin o dumanda yüzde kaç karbondioksit olduğundan. Yıldızlar uzak. Kim gelirki seninle o kadar uzağa? Yinede hayallerinde bir yıldız kadar parlaksın.

Kendine bile anlamsız konuşuyorsun. Kimseye kızmıyorsun. Senin hayalgücüne ulaşamıyor kimse. Sen bile yetişemiyorsun. Bir sürü yabancı insan var zihninde.  Hiç birini tanımıyorsun. Anlamaya çalışmıyorsun.

Ümitsizliğe kapılma, çok güzelsin mutsuzluğunla ve öylesine simli..

1 yorum:

I_lean dedi ki...

sizin balkonda sigara içerkenki zamanlarda yıldızlara bakıp da içimden geçirdiğim şeyleri yazmışsın...çok hoşuma gitti :) bi de dumanımı çiçeklere üfleyişim tabiki de:)